Monday 22 October 2007

Незахищена держава

Керівник Міжнародного Євразійського руху Павло Заріфуллін заявив, що "в Україні можна безкарно робити все що завгодно".

"Вони (співробітники слідчих органів) просто створюють видимість роботи, хоча дотепер не знають, хто все це здійснив», сказав Заріфуллін.

18 жовтня Російська організація Євразійський Союз Молоді заявила про знищення її активістами Державного Герба України, встановленого на Говерлі - найвищій горі на території України і про перейменування вершини на пік Сталіна.

Як повідомляє офіційний сайт Євразійського Союзу Молоді, силами окремого гірського підрозділу ЭСМ на горі Говерла було знищено "символ окупації України - Тризуб".

"Знищена гранітна дошка української сектантської церкви. Розбитий гранітний пам’ятний знак, присвячений т.з. "конституції України", замість символу українських коллаборантів жовто-блакитного прапора над горою майоріє стяг Євразійського Союзу Молоді", - повідомляє ЄСМ.

Крім того, вандали заявляють, що гора Говерла відтепер перейменована на пік Сталіна.

"Цим безпрецедентним актом євразійського ентузіазму ЄСМ заявляє, що час т.з. "незалежної України" закінчується. Замість потворного лімітрофного утворення ми побудуємо Велику Україну у складі Євразійської Імперії", - обіцяють євроазійці.

Також ЄСМ попереджає, що "у разі призначення помаранчевої мавпи - Юлії Тимошенко прем’єром т.з. України, ми не зможемо зупинити своїх українських активістів від превентивних акцій прямої дії проти т.з. керівництва цієї псевдокраїни".


Немає нації – немає держави!


No comments: