Saturday 1 August 2009

Російські спецоперації проти України

Російські спецслужби провадять спецоперації проти України, спрямовані на підрив її суверенітету й незалежності.

Це брутальне порушення не лише міжнародного права. Це брутальне порушення й російських законів: законодавча база Російської Федерації, що регулює діяльність ФСБ, не дозволяє цій спецслужбі проводити такі спецоперації. У «Федеральному законі про Федеральну службу безпеки», ухваленому Державною думою Російської Федерації 22 лютого 1995 року (з усіма подальшими редакціями), про жодні спецоперації проти суверенітету інших держав і «коригування» їхньої зовнішньої політики не сказано анічогісінько.

Зазначимо: цей документ 1995 року підписав президент Російської Федерації. У цьому документі немає нічого бодай подібного на спеціальну операцію проти України, що з нею президент Медведєв привітав ФСБ. Натомість у прямих завданнях ФСБ є інше конкретне визначення щодо припинення, унеможливлення витоку державних та військових таємниць. Спецоперація ФСБ, спрямована на недопущення вступу України до НАТО, є однією з найбільших таємниць Кремля. І витокові саме цієї таємниці сприяв пан Дмітрій Медведєв.
Отже, російські спецслужби провадили й провадять спецоперації, спрямовані на підрив суверенітету й незалежності України. Співробітників ФСБ та Служби зовнішньої розвідки Росії за досягнення в ізоляції України було нагороджено. У структурах ФСБ, що займаються Україною, останнім часом штат збільшено в півтора рази порівняно з періодом 50–х років, коли в Україні діяло підпілля УПА.

Розглянемо лише один з аспектів спецоперацій російських спецслужб проти України — так звану «єврейську карту». Спочатку — невеличка ретроспектива.
Коли імперські картярі почали розігрувати на українських теренах оту мічену «єврейську карту»?


Повністю статтю: «Єврейська карта» в російських спецопераціях проти України. Як спецслужби РФ перешкоджають вступу України до НАТО. можна прочитати тут.

No comments: