Wednesday 14 November 2012

Про кандидатів грішників


Вибори 2012, особливо в мажоритарних округах, ще більше показали всю неприглядність та ницість вітчизняної "політичної еліти".
Ті кандидати в депутати, які впевненно програли в своїх округах, котрі, незважаючи на всю гречку, підкуп, адмінресурс, фальшування не змогли перемогти чесно, замість того, щоб визнати поразку, пішли на всі можливіі й неможливі дії, щоб отримати тепле місце в новій Верховній Раді.
Ще одним цікавим фактом, який чітко проявився на цих виборах, став той рівень лицемірства та фарисейства, до якого можуть впасти кандидати. Цим "політикам" важливіше показати не те, що вони насправді роблять, а важливо показати красиву картинку по офіційному ТВ. Кандидат в депутати, їх довірені особи можуть підкупати суддів, спрямовувати братків-бойовиків на дільниці, вкидати бюлетені, фальшувати вибори, явно порушувати законодавство.....  проте, тільки з'являється камера - всі стають розміреними й інтелегентними, розповідають яких утисків зазнають, що їх давлять з усіх боків, а вони тільки за чесні вибори.. Як тільки тв-камера вимикається, вони знову - розробляють й втілюють в життя схеми по рейдерському, незаконному захопленню влади.
Невже ці кандидати не розуміють, що порушують не тільки з десяток законів України, але й порушують як мінімум три Божі заповіді: не вкради; не побажай того, що належить сусіду твому; не лжесвідчи. Це як мінімум.
Вони дійсно думають, що подачками в УПЦ (МП), або іншу церкву, й "відпуском" їм гріха задобренного та обласканного грошовитими дарунками священика, вони знімають з себе весь той бруд, в якому знаходяться?
Звісно, скоріш за все, сам факт відвідання церкви є для них черговим проявом їх публічного іміджу: чесний, позитивний, хазяйновитий, по великих святах- набожний...
Проте, чомусь всі забувають, що Бог бачить усе. Й "по ділах їх буде дано їм". Агресивно борючись за владу, крадучі, обманюючи людей, порушуючи закони (як людські так і Божі), вони цілком можливо й стали заможніми та відомими, забираючи в людей їх голос, позбавляючи їх чесних виборів та нормального майбутнього - вони можливо й стануть депутатами...
Та невже, всі збираються жити вічно? Бо, якщо ні, то рано чи пізно їм потрібно буде стати на відповідь не перед "об'єктивними" телекамерами й не перед "самим чесним" апеляційним судом, а перед Тим, хто знає ВСЕ й бачить ВСЕ.
Чи може вони й в Бога не вірять? ... Проте Бог на те не зважає - вірить хтось в нього чи ні. Всі там будуть. Й всі отримають те, що їм належить по праву.

Читайте також:




No comments: